Audi do roku 2025 - FC Bayern München

Hľadať
Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Aktuality > Novinky > 2015/2016

Audi do roku 2025.



04/08/2015

Generálny riaditeľ Audi AG Rupert Stadler a predseda predstavenstva FC Bayern München AG Karl-Heinz Rummenigge dnes pred začatím semifinále AUDI CUP-u medzi FC Bayern a AC Miláno oznámili, že rozšírili existujúcu sponzorskú zmluvu s hlavným partnerom automobilkou Audi do 30. júna 2025.

Karl-Heinz Rummenigge: "Sme veľmi radi a veľmi hrdí na to, že teraz bude pokračovať súčasné partnerstvo s Audi aj do budúceho desaťročia. Audi je skvelý partner s ktorým budeme spolupracovať veľmi inovatívne v najbližších rokoch nie len tu v Nemecku, ale aj po celom svete. "Vorsprung durch Technik" ("Náskok vďaka technike" - pozn.prekladateľa) je slogan Audi a my budeme pracovať nielen v tomto zmysle pre spoločný úspech." 

Rupert Stadler (generálny riaditeľ Audi AG): "Sme radi, že sme rozšírili naše partnerstvo s FC Bayern a do roku 2025 budeme naďalej tvoriť silný tím. Sme spolu od roku 2002 a bude aj naďalej rozširovať naše medzinárodné operácie."

FC Bayern München a AUDI AG sú partnermi od roku 2002. Automobilka z Ingolstadtu, je tiež s 8,33% akcionárom FC Bayern München AG.
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky TOPlist