Evergrande Spring do roku 2018 - FC Bayern München

Hľadať
Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Aktuality > Novinky > 2015/2016


Evergrande Spring do roku 2018.



23/07/2015

Niekoľko hodín pred koncom cesty po Číne a zápasom s Guangzhou Evergrande podpísalo vedenie nášho klubu prvú zmluvu s regionálnym sponzorom z Číny. Je ním výrobca balenej vody spoločnosť Evergrande Spring. Zmluva bude platná do roku 2018. Evergrande Spring je dcérskou spoločnosťou Evergrande Group, ktorá v prvej polovici roka 2015 dosiahla obrat 13,3 mld EUR a je jedným z "Fortune Global 500" spoločnosti. Dokonca aj v Číne najlepší a najpopulárnejší futbalový klub Guangzhou Evergrande FC Taobao je súčasťou Evergrande Group. Spolupráca odkazuje na použitie ochrannej známky v Číne. Bude to vidieť počas adboards Audi Summer Tour 2015 na štadióne, kde bude vysielaný TV spot s hráčmi FC Bayern. Okrem toho bude FC Bayern vyobrazený na fľašiach s minerálnou vodou.


Jörg Wacker: "Sme veľmi hrdí na to, že môžeme predstaviť Evergrande Spring ako nášho prvého regionálneho partnera. Partnerstvo ukazuje, ako silná je už značka Bayern Mníchov v Číne. Dúfame, že v budúcnosti mnoho našich čínskych fanúšikov bude piť túto minerálnu vodu."


Okrem toho budú vzájomne spolupracovať FC Bayern a Guangzhou Evergrande FC Taobao. Cieľom tohto partnerstva je spolupráca v oblasti športu, manažmentu a marketingu.


Karl-Heinz Rummenigge: "Medzi Guangzhou Evergrande Taobao FC a FC Bayern München boli po viac ako dva roky veľmi priateľské vzťahy. Mali sme šťastie, že sme spolu hrali na Majstrovstvách sveta klubov v roku 2013 v Maroku. V tej dobe sme videli, že čínsky futbal Guangzhou Evergrande FC Taobao, je na veľmi dobrej ceste. Vymysleli sme turné do Číny, ktoré nesie všeobecný názov: na návšteve u priateľov. Cítime sa veľmi pohodlne. Sme veľmi radi za túto spoluprácu. 


 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky TOPlist