Vianočný večierok 2014 - FC Bayern München

Hľadať
Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Aktuality > Novinky > 2014/2015

Vianočný večierok 2014...

07/12/2014

Na vianočných trhoch po celom svete už rozvoniava varené víno a pražené mandle. Hráči FC Bayern ale mali na oslavy v tomto adventnom období doteraz málo času, až do nedeľného popoludnia. Vtedy sa totižto uskutočnil Vianočný večierok. Karl-Heinz Rummenigge najprv vo svojom desaťminútovom vystúpení poďakoval tímu a trénerom k zisku double a znova zablahoželal nemeckému národnému tím k titulu Majstra sveta pričom povedal: "Zvyčajne je to takmer tradíciou, že máme problémy po veľkých turnajoch. V tomto roku to aj mnohí očakávali, ale skutočnosť je našťastie iná. Vzhľadom k tomu, ako v tomto okamihu tím stojí aj zásluhou trénerov, je to neuveriteľné dielo."

O plné bruchá zúčastnených sa staral dvorný šéfkuchár nášho mužstva Alfons Schuhbecks.

Medzi hosťami bol aj Daniel van Buyten - so štýlovým novým krátkym účesom, ktorý skončil svoju kariéru v lete po ôsmich rokoch v Bayerne. Rummenigge mu znovu poďakoval, pričom oznámil, že belgičan bude oficiálne prijatý v stredu v Allianz Arene pred zápasom Ligy majstrov proti CSKA Moskva.

Spomínalo sa aj víťazstvo nad Leverkusenom. Rummenigge povedal: "To bol veľký futbalový zápas. Bolo to veľmi dôležité víťazstvo. Kvalita a vôľa tímu na nás všetkých zapôsobila. Tieto posledné tri alebo štyri roky boli neuveriteľný zážitok."

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky TOPlist