Osemfinále LM 2010/2011 - FC Bayern München

Hľadať
Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Aktuality > Novinky > 2010/2011


Osemfinále Ligy majstrov 2010/2011

Inter Milan - FC Bayern

  

Stále máme v živej pamäti, ako nás Inter na konci mája 2010 pripravil o víťazstvo v Lige majstrov. Teraz sa po 276 dňoch stretávame opäť v osemfinále ročníka 2010/2011. Najmä v Interi však došlo k niekoľkým podstatným zmenám. Mužstvo po úspešnej sezóne opustil kontroverzný tréner José Murinho, ktorý zamieril do Realu Madrid. Nahradil ho Rafael Benitez, ale po neúspešnej jeseni, keď bolo mužstvo Interu vo veľkej kríze, bol prepustený. Vedenie klubu na jeho miesto angažovalo brazilca Leonarda. V januári nabral Inter skvelú formu a vyhral z tohtoročných 11 zápasov 9x. Domácim bude chýbať Samuel a najmä v súčastnej dobe zranený strelec oboch finálových gólov z posledného finále Diego Milito.

Ohlasy pred zápasom:

Bastian Schweinsteiger:
"Dlho a usilovne sme premýšlali o minuloročnej finálovej porážke. Naozaj bolelo, že sme ten zápas prehrali. Teraz máme ideálnu príležitosť sa z minuloročnou prehrou vyrovnať."

Uli Hoeneß: "Nemyslím si, že Inter je taký silný ako v roku 2010. Naviac našou výhodou je odveta na domácom štadióne. Musíme na San Sire najmenej remizovať a najlepšie vyhrať 2:1."

Arjen Robben: "Musíme sa na zápasy Ligy majstrov plne koncentrovať, lebo musím povedať, že máme väčšiu šancu vyhrať Ligu majstrov, ako získať ligový titul."

Dejan Stankovič (Inter): "Spomienky sa vracajú do Madridu, ale myslím, že toto budú dva odlišné zápasy. Obe mužstvá sa oproti minulému roku trochu zmenili a budú aj chýbať niektorý dôležitý hráči."

Pripomeňme si ešte ohlasy tesne po vyžrebovaní osemfinálových dvojíc: čítaj viac


 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky TOPlist